Kubbord
Polski

Usuń moje konto

Kubbord przypisuje każdej instalacji anonimowe konto. Jego usunięcie usuwa z naszego serwera: Twoje konto i identyfikator Kubbord, Twoją nazwę kucharza oraz potwierdzenie „18 lat lub więcej”, Twoje przepisy (prywatne i udostępnione) wraz z ich zdjęciami, każdy udostępniony przez Ciebie link do przepisu (strona będzie wtedy informować, że przepis nie jest już udostępniony), przepisy przypięte przez Ciebie do tablicy oraz ulubione pozycje widoczne w Twoim profilu kucharza, zdjęcia dań, które udostępniłeś (z każdego przepisu, w którym się znajdowały) wraz z ich serduszkami, serduszka, które przyznałeś, oraz zgłoszone przez Ciebie zdjęcia, Twoje oceny i komentarze, Twoje pytania i odpowiedzi w Społeczności oraz odwołania, wszelkie prywatne wiadomości i prośby o kontakt sprzed października 2026 r., kucharzy, których obserwujesz lub zablokowałeś, Twoje zgłoszenia, adres e-mail, na który wysyłane były notatki kuchenne (oraz rejestr dni, w których wysyłka nastąpiła), Twoje wpisy „Ugotowane”, Twoje odznaki i skrzynkę, poprawki do listy produktów i pozycje z paragonów, sugestie zmian w przepisach (oraz Twoją nazwę w autorstwie i historii każdego przepisu), Twoje miejsce we wspólnej kuchni (kuchnia pozostaje dla innych, bez Twojej nazwy w jej historii; jeśli byłeś w niej ostatnią osobą, zostaje ona usunięta wraz ze wszystkim, co w niej było), liczbę Twoich skanów oraz historię Twojej subskrypcji. Twoja zmiana, która już znajduje się w udostępnionym przepisie, pozostaje częścią tego przepisu, ale nie jest już powiązana z Tobą. Wszystkie dane zapisane w Twoim telefonie są usuwane po odinstalowaniu aplikacji Kubbord lub wyczyszczeniu jej danych.

W aplikacji

Na karcie Ty otwórz menu ustawień, następnie Prywatność i Twoje dane, a potem Usuń moje konto. Pojawi się prośba o potwierdzenie.

Bez aplikacji

Napisz na adres hello@kubbord.com z tematem „Delete my account” i podaj swój identyfikator Kubbord ID (widoczny na dole Ustawień). Jeśli nie masz już aplikacji i nie znasz swojego identyfikatora, napisz, kiedy mniej więcej ostatnio z niej korzystałeś oraz podaj używany pseudonim, a zrobimy co w naszej mocy, aby go znaleźć. Usuwamy konto w ciągu 30 dni i potwierdzamy to e-mailem.

Co przechowujemy

Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji Kubbord Plus; anuluj ją w Google Play w sekcji Płatności i subskrypcje.