Mijn account verwijderen
Kubbord geeft elke installatie een anoniem account. Wanneer je dit verwijdert, wordt het volgende van onze server verwijderd: jouw account en Kubbord ID, jouw koknaam en jouw "18 jaar of ouder"-bevestiging, jouw recepten (privé en gedeeld) met hun foto's, elke receptlink die je hebt gedeeld (de pagina geeft dan aan dat het recept niet langer wordt gedeeld), de recepten die je aan het prikbord hebt gepind en de favorieten die je op jouw kokkaart hebt getoond, de gerechtfoto's die je hebt gedeeld (van elk recept waarop ze stonden) met hun hartjes, de hartjes die je hebt gegeven en de foto's die je hebt gerapporteerd, jouw beoordelingen en opmerkingen, jouw Community-vragen en antwoorden en jouw bezwaren, eventuele privéberichten en berichtverzoeken van vóór oktober 2026, de koks die je volgt of hebt geblokkeerd, jouw meldingen, het e-mailadres waarheen jouw keukennotities werden gestuurd (en het overzicht van op welke dagen er een is verzonden), jouw "Ik heb dit gekookt"-registraties, jouw badges en mailbox, jouw correcties op de voedsellijst en kassabonregels, de receptwijzigingen die je hebt voorgesteld (en jouw naam bij de vermelding en geschiedenis van elk recept), jouw plek in een gedeelde keuken (de keuken blijft voor de anderen bestaan, zonder jouw naam in de geschiedenis; als jij de laatste was, wordt deze verwijderd met alles wat erin staat), jouw scanaantallen en jouw abonnementsgegevens. Een wijziging van jou die al op een gedeeld recept staat, blijft onderdeel van dat recept, maar is niet langer aan jou gekoppeld. Alles wat op jouw telefoon is opgeslagen, wordt verwijderd wanneer je Kubbord verwijdert of de gegevens ervan wist.
In de app
Open op het tabblad Jij de instellingenlade, ga naar Privacy & je gegevens en vervolgens naar Mijn account verwijderen. Je wordt één keer gevraagd om te bevestigen.
Zonder de app
Stuur een e-mail naar hello@kubbord.com met het onderwerp "Delete my account" en jouw Kubbord-ID (weergegeven onderaan Instellingen). Als je de app niet meer hebt en jouw ID niet weet, vertel ons dan ongeveer wanneer je de app voor het laatst hebt gebruikt en welke bijnaam je gebruikte, dan doen we ons best om het te vinden. We verwijderen het account binnen 30 dagen en bevestigen dit per e-mail.
Wat we bewaren
- Back-ups worden binnen ongeveer 30 dagen gewist.
- Gegevens die we wettelijk moeten bewaren, zoals abonnements- en belastinggegevens, zolang als de wet vereist.
- Kopieën van gedeelde recepten die andere mensen hebben opgeslagen in hun eigen persoonlijke collecties.
Het verwijderen van jouw account annuleert geen Kubbord Plus-abonnement; annuleer dit in Google Play, Betalingen en abonnementen.