Kubbord
Türkçe

Hesabımı sil

Kubbord, her kuruluma anonim bir hesap tanımlar. Bunu silmek, sunucumuzdan şunları kaldırır: hesabın ve Kubbord Kimliğin, aşçı adın ve "18 yaş veya üzerindeyim" onayın, fotoğraflarıyla birlikte (özel ve paylaşılan) tariflerin, paylaştığın her tarif bağlantısı (ilgili sayfa artık tarifin paylaşılmadığını belirtir), panoya iğnelediğin tarifler ve kartında gösterdiğin favoriler, paylaştığın yemek fotoğrafları (üzerinde bulundukları her tariften) ve bunlara gelen kalpler, verdiğin kalpler ve bildirdiğin fotoğraflar, puanların ve yorumların, Topluluk soruların ve cevapların ile itirazların, Ekim 2026'dan önceki özel mesajlar ve mesaj istekleri, takip ettiğin veya engellediğin aşçılar, raporların, mutfak notlarının gönderildiği e-posta adresi (ve bir iletinin hangi gün gönderildiğine dair kayıt), "Bunu pişirdim" kayıtların, rozetlerin ve posta kutun, yiyecek listesi düzeltmelerin ve fiş satırların, önerdiğin tarif değişiklikleri (ve herhangi bir tarifin emeğinde ve geçmişinde yer alan adın), paylaşımlı mutfaktaki yerin (mutfak, geçmişinde adın olmadan diğerleri için kalmaya devam eder; eğer içindeki son kişi sensen, içindeki her şeyle birlikte silinir), tarama sayıların ve abonelik kaydın. Paylaşılan bir tarifte halihazırda bulunan bir değişikliğin, artık seninle bağlantılı olmamak üzere o tarifin bir parçası olarak kalır. Telefonunda depolanan her şey, Kubbord'u kaldırdığında veya verilerini temizlediğinde silinir.

Uygulamada

Sen sekmesinde, ayarlar çekmecesini aç, ardından Gizlilik ve verilerin, ardından Hesabımı sil seçeneğine git. Onaylaman için bir kez sorulacak.

Uygulama olmadan

"Hesabımı sil" konu başlığı ve Kubbord ID'niz (Ayarlar'ın en altında gösterilir) ile hello@kubbord.com adresine e-posta gönderin. Uygulama artık sizde yoksa ve ID'nizi bilmiyorsanız, en son yaklaşık ne zaman kullandığınızı ve kullandıysanız rumuzunuzu bildirin; bulmak için elimizden geleni yaparız. 30 gün içinde siler ve e-posta ile onaylarız.

Sakladıklarımız

Hesabınızı silmek Kubbord Plus aboneliğini iptal etmez; aboneliği Google Play, Ödemeler ve abonelikler kısmından iptal edin.